Decla biedt kennis, advies en ondersteuning op het gebied van organisatie- en proces inrichting en automatisering van bedrijfsprocessen. Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren Engineering & Contracting, Installatie, Bouw, GWW en Machinebouw. Wat deze sectoren delen is dat ze veelal getypeerd worden door een combinatie van grote projecten, kleine projecten en service en onderhoudswerkzaamheden. Het optimaal inrichten van organisatie, processen en systemen voor deze combinatie van typologieën is een uitdaging.  Jarenlange ervaring met deze typologieën heeft ertoe geleid dat wij de processen, specifieke kenmerken en problematieken kennen. Hierdoor zijn wij in staat bij bedrijfsanalyses snel tot de kern door te dringen en u goed te adviseren bij optimalisaties, eventuele pakketselecties en implementaties van veranderingen of systemen.

 

Onafhankelijkheid en pragmatisme zijn steekwoorden in onze aanpak. Dit vindt u terug in onze naam: “Decla” komt van “Declaration of Independance” en staat voor deze onafhankelijkheid en pragmatiek. Hierbij trachten wij bij bedrijfsanalyse,  pakketselectie en implementatie alle mystiek te verwijderen en beslissingen ten aanzien van deze onderwerpen te laten leiden door gezonde bedrijfseconomische overwegingen.

 

Onze missie

Het leveren van toegevoegde waarde aan middelgrote / grote bedrijven in de industrie, door het leveren van:

• Kennis, methodieken en tools voor het uitvoeren van bedrijfsanalyse, pakketselectie,  implementatie en optimalisatie

• Branche-, proces-, en organisatiekennis

• Onafhankelijke systeemkennis

 

Werkwijze

Decla is een onafhankelijke organisatie die werkt volgens het netwerkconcept. Dit houdt in dat wij voor specifieke vraagstukken kunnen putten uit een netwerk van experts. Dit maakt het mogelijk onafhankelijk en op zuivere gronden de juiste persoon voor het juiste vraagstuk in te zetten. Dit maakt ons flexibel, slagvaardig en veelzijdig en geeft u de zekerheid van een optimale match.