Decla

Genoemde medewerker aantallen, locaties en omzet gegevens zijn gegevens uit het jaar van uitvoering van de opdracht.

A.Hak

Bedrijfsprofiel:

Totaaloplossingen voor transport en distributie van olie, gas, water en elektriciteit, data- en telecomverkeer, verlichting en duurzame energie - met 2.100 eigen medewerkers in binnen- en buitenland actief in engineering, boringen, constructie, inbedrijfstelling, beheer, inspectie, onderhoud en ontmanteling van onder- en bovengrondse leiding- en kabelnetwerken.

aQuaintance

Bedrijfsprofiel:

aQuaintance is een samenwerkingsverband van Cofely, Tebodin en A.Hak. Vanuit dit samenwerkingsverband worden engineering, inkoop en uitvoering van alle landelijke on-shore projecten en onderhoudswerkzaamheden van de NAM gerealiseerd. Gemiddeld werken vanuit dit samenwerkingsverband ca. 450 medewerkers aan deze opdracht.

Bam

Bouwgroep die werkmaatschappijen verenigt in de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiekprivate samenwerking - 7 miljard omzet, 25.000 medewerkers. Onder de vlag van de werkmaatschappij BAM International worden bouwprojecten buiten Europa gerealiseerd. BAM International is actief in Afrika, Midden Oosten / de Golfstaten, Azië, Australië en Latijns en Noord Amerika en heeft wereldwijd zowel bouwkundige als waterbouwkundige projecten in uitvoering

CityTec

Bedrijfsprofiel:

Advies, uitvoering en beheer en onderhoud van openbare verlichting, verkeerregel- en parkeerinstallaties. Met ca. 300 medewerkers is CityTec verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van 600.000 lichtmasten, 30.000 verkeerslichten en 2.000 parkeerinstallaties in heel Nederland.

 

CRH

Bedrijfsprofiel:

Productie en distributie van bouwmaterialen  - 7 miljard omzet, 31.000 medewerkers , 19 landen, 1200 locaties

Dynniq

Bedrijfsprofiel:

Ontwerp, engineering, uitvoering en beheer en onderhoud van geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen.  Met ca. 1800 medewerkers in 8 landen, levert en onderhoud Dynniq oplossingen in Europa, Zuid Amerika, Verenigde Staten en Canada.

 

Enrichment Technology

Bedrijfsprofiel:

Productie van centrifuges en cascadeleidingen voor de verrijking van uranium - 2.200 medewerkers, 5 landen, 8 locaties.

Feenstra

Bedrijfsprofiel:

Installateur en dienstverlener voor consumenten (ruim 800.000 huishoudens) en de zakelijke markt. Met de bedrijfsonderdelen verwarming, isolatie, ventilatie, veiligheid en zon richt Feenstra zich op het creëren van een comfortabele, gezonde, veilige en energiezuinige woon en werk omgeving. Met 1500 medewerkers biedt Feenstra landelijke dekking en 24x7 ondersteuning.

Nem

Bedrijfsprofiel:

Ontwikkeling, productie, installatie en onderhoud van warmtekrachtsystemen - 1.400 medewerkers, 3 landen, 25 locaties.

Imtech

Bedrijfsprofiel:

Europese technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, ICT en werktuigbouw - 5 miljard omzet, 26.000 medewerkers. Imtech is actief in de markten gebouwen en industrie in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Oost-Europa, Zweden, Noorwegen, Finland, de UK, Ierland en Spanje  alsmede op de Europese markten van ICT en traffic en in de mondiale maritieme markt

Stork

Bedrijfsprofiel:

Ontwikkelen, produceren en onderhouden van systemen, componenten en diensten waarbij de specialistische Stork knowhow op het gebied van technologie en productieprocessen wordt toegepast. Sectoren: textiel en grafische druk, poultry & food processing, aerospace en technical services - 1,8 miljard omzet, 12.500 medewerkers, 19 landen, 64 locaties.

Strukton Bouw

Bedrijfsprofiel:

Ontwerp, realisatie en onderhoud van bouwprojecten - 200 miljoen omzet, 430 medewerkers

TBI

Bedrijfsprofiel:

Ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en in stand houden van projecten in op het gebied van Techniek, Bouw en Infra  - 2,2 miljard euro omzet, 8.200 medewerkers.

VolkerWessels Bouw en Vastgoed

Bedrijfsprofiel:

Ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en in stand houden van bouwprojecten - 1.183 miljoen omzet, 2.800 medewerkers, 47 locaties